Patrik Staněk
25.07.2022

Termíny fotoexpedic a workshopů 2023

Zdravím Vás, níže naleznete veškeré termíny fotoexpedic a workshopů na rok 2023. Příští rok se mnou můžete vyrazit 2x do Malajsie na ostrov Borneo za orangutany a kahau nosatými nebo do národních parků Thajska (jen 3 účastníci) hledat tygry, levharty a mnoho dalších zvířat. V případě zájmu o fotoexpedici mě kontaktujte pro více informací.

Čist článek
11.05.2021

34 dní v pralesích aneb jaké to bylo...

Na začátku léta jsme vyrazili na 34 dní dlouhou fotoexpedici do deštných pralesů Thajska a ostrova Borneo. Jaká byla cesta? Co jsme zažili? To se dočtete v tomto článku.

Čist článek
11.05.2021

Jaká byla cesta do Thajska, co jsem viděl a kdy se chystám na další expedici

Při plánování foto expedice do Thajska jsem se rozhodoval do jakých národních parků zavítat. Nakonec jsem se rozhodl pro národní parky Kaeng Krachan National Park,Khao Sam Roi Yot National Park a Kui Buri National Park a to z důvodu rozmanité fauny a největší šance vidět velké množství zvířat. Vždy je pro mě expedice něco úžasného a velká změna od kurzů v českých zoo nebo národním parku Bavorský les.

Čist článek
11.05.2021

Kam vyrážím do Thajska aneb expedice se blíží

Při plánování foto expedice do Thajska jsem se rozhodoval do jakých národních parků zavítat. Nakonec jsem se rozhodl pro národní parky Kaeng Krachan National Park a Khao Sam Roi Yot National Park. 

Čist článek