Patrik Staněk
27.12.2023

Základní nastavení fotoaparátu Canon

Jelikož jsem nedávno přešel ze značky Olympus na techniku Canon, tak v tomto videu se můžete podívat na návod jak si nastavit fotoaparát Canon (zrcadlovku i bezzrcadlovku) na fotografování zvířat a nejen těch. Pokusil jsem se Vám vysvětlit základní nastavení celého fotoaparátu.

Čist článek
06.12.2022

Základní nastavení fotoaparátu - Canon EOS R7

Jak nastavuji fotoaparát po vybalení a co za nastavení měním? Mrkněte na video. Máte dotazy? Ptejte se pod videem na YouTube.

Čist článek
07.11.2022

TIPY A TRIKY | Nastavení fotoaparátu | hlavní otočný volič

Na co je hlavní otočný volič na fotoaparátu a co jednotlivá písmenka znamenají? Stručně a jasně v tomto článku.

Čist článek
01.07.2021

REŽIM AUTO, S, A, TYPY OSTŘENÍ A NA CO SI DÁVAT POZOR PŘI FOCENÍ ZVÍŘAT

V tomto článku se podíváme na nastavení režimů AUTO, priorita clony A, priorita času S, typy ostření (AF-A, AF-C, AF-S, manuální ostření) a taktéž na co si dávat pozor, při fotografování zvířat a fotografování všeobecně.

Čist článek
11.05.2021

Fotografování zvířat - 10 rychlých rad

Jak na fotografování zvířat? Na co si dát pozor? Z jakého úhlu je fotit? Jak je fotím já? Jak na to kompozičně? Níže najdete 10 rychlých tipů.

Čist článek
11.05.2021

Jak na nastavení fotoaparátu, když chcete fotit měsíc

Vytvořil jsem pro Vás rychlé video, jak nastavit fotoaparát na focení měsíce. Ve videu najde návod pro všechny základní značky fotoaparátů. Pokud budete mít nějaké otázky, klidně se ptejte na Facebooku nebo Instagramu, případně napište email.

Čist článek
11.05.2021

Základní nastavení fotoaparátu a typy ostření

V tomto videu najdete základní nastavení fotoaparátu Všech značek a základní typy ostření a na co se používají. Taktéž se dozvíte proč vybírat ručně zaostřovací body nebo co je to ISO a vyvážení bílé barvy.

Čist článek
08.07.2020

Nastavení a menu fotoaparátu Olympus OM-D E-M1 Mark II

V tomto článku se podíváme na to, jak na nastavení fotoaparátu Olympus OM-D E-M1 Mark II na fotografování zvířat a na všechna jeho nastavení, která najdete v menu.

Čist článek